П`ятниця, 29.03.2024, 11:31
Вітаю Вас Гість | RSS

Валківський районний центр туризму, краєзнавства, екскурсій учнівської молоді

Головна » 2015 » Квітень » 29 » Чемпіонат району з техніки велосипедного туризму
09:25
Чемпіонат району з техніки велосипедного туризму

       28 квітня 2015 року на території смт. Ков’яги був проведений Чемпіонат району з техніки велосипедного туризму , який складався з двох етапів («Тріал», «Фігурне водіння велосипеда») та конкурсу з правил дорожнього руху. В Чемпіонаті взяли участь юні велосипедисти з 6 загальноосвітніх навчальних закладів району (Старомерчицької, Шарівської, Валківської загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів, Ков’язького, Перекіпського навчально- виховних комплексів та Валківського ліцею імені Олександра Масельського).

         Переможцем Чемпіонату стала команда № 1 Старомерчицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, призерами – команда Ков’язького навчально-виховного комплексу (ІІ місце) та команда № 2 Старомерчицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів (ІІІ місце).

         В особистому заліку серед хлопців на етапі «Тріал» переможцями та призерами стали: Северінов В’ячеслав (Ков’язький навчально-виховний комплекс) – І місце, Григоров В’ячеслав (Старомерчицька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів) – ІІ місце та Суспіцин Артем (Валківський ліцей імені Олександра Масельського) – ІІІ місце.

         В особистому заліку серед дівчат на етапі «Тріал» переможцями та призерами стали: Павлій Анастасія - І місце, Коденко Єлизавета – ІІ місце (Старомерчицька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів), Колодяжна Дар’я (Перекіпський навчально-виховний комплекс).- ІІІ місце.

         В особистому заліку серед хлопців на етапі «Фігурне водіння велосипеда» переможцями та призерами стали: Северінов В’ячеслав – І місце, Гончаренко Владислав – ІІ місце (Ков’язький навчально-виховний комплекс), Григоров В’ячеслав (Старомерчицька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів) – ІІІ місце.

         В особистому заліку серед дівчат на етапі «Фігурне водіння велосипеда» переможцями та призерами стали: Павлій Анастасія (Старомерчицька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів) - І місце, Коденко Катерина (Ков’язький навчально-виховний комплекс) – ІІ місце, Беяр Вероніка (Старомерчицька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів) – ІІІ місце.

         В конкурсі з правил дорожнього руху І-ІІ місця розділили команди Старомерчицької та Шарівської загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів. Команди Ков’язького, Перекіпського навчально-виховних комплексів, Валківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів та команда № 2 Старомерчицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів набрали однакову кількість балів і розділили III-VI місця.

Категорія: Гурткова робота | Переглядів: 543 | Додав: Metodist | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0