П`ятниця, 26.04.2024, 22:10
Вітаю Вас Гість | RSS

Валківський районний центр туризму, краєзнавства, екскурсій учнівської молоді

Головна » 2020 » Жовтень » 12 » Чемпіонат району з техніки велосипедного туризму
12:48
Чемпіонат району з техніки велосипедного туризму

      09.10.2020  на території сел. Ков'яги був проведений Чемпіонат району з техніки велосипедного туризму, в якому взяло участь 7 команд молодшої вікової групи та 5 команд старшої вікової групи. В програму Чемпіонату входили змагання з тріалу та фігурного водіння велосипеда

   В змаганнях з тріалу та фігурного водіння велосипеда в молодшій віковій групі переможцями стала команда № 1 Ков'язького НВК, в старшій віковій групі - команда Ков'язького НВК.

       В особистому заліку серед дівчат молодшої вікової групи на етапі "Тріал" перемогу здобули учениці Новомерчицького НВК Половик Аліна – І місце та Куц Дарина – ІІ місце, на ІІІ місці Пересада Ірина (Ков'язький НВК).

   В особистому заліку серед хлопців молодшої вікової групи на етапі "Тріал" переможцями стали учні Ков'язького НВК: Бриль Денис  - І місце, Сергієнко Давид – ІІ місце, Супрун Владислав – ІІІ місце.

     В особистому заліку серед дівчат молодшої вікової групи на етапі "Фігурне водіння велосипеда" переможцями стали учениці Ков'язького НВК: Пересада Ірина – І місце, Нестеренко Юлія – ІІ місце, ІІІ місце посіла Андреєва Ірина (Перекіпський НВК).

     В особистому заліку серед хлопців молодшої вікової групи на етапі "Фігурне водіння велосипеда" І місце розділили  учні Ков'язького НВК: Бриль Денис та Степаненко Ростислав, на ІІІ місці Сергієнко Давид.

   В особистому заліку серед хлопців старшої вікової групи на етапі "Тріал" переможцями стали учні Ков'язького НВК: Сухарєв Володимир  - І місце, Бердник Антон – ІІ місце, ІІІ місце зайняв Гезій Олександр (КЗ "Шарівський ліцей") .

    В особистому заліку серед дівчат старшої вікової групи на етапі "Тріал" переможцями стали учениці Ков'язького НВК: Болтенкова Яна - І місце, Глечковська Юлія - ІІ місце, на ІІІ місці – Савченко Ольга (КЗ "Старомерчицький ліцей").

         В особистому заліку серед хлопців старшої вікової групи на етапі "Фігурне водіння велосипеда" І місце зайняв Рисований Вадим (КЗ "Старомерчицький ліцей"), ІІ місце у Камишана Вадима  (Ков'язький НВК), ІІІ місце розділили учні КЗ "Старомерчицький ліцей" Чокобок Нікіта та Партола Андрій.

      В особистому заліку серед дівчат старшої вікової групи на етапі "Фігурне водіння велосипеда" перемогу здобула Глечковська Юлія (Ков'язький НВК), ІІ місце посіла  Савченко Ольга (КЗ "Старомерчицький ліцей"), ІІІ місце розділили Даценко Кароліна (КЗ "Валківський ліцей імені Олександра Масельського") та Кошева Вікторія (КЗ "Старомерчицький ліцей").

    В загальнокомандному заліку в молодшій віковій групі перемогла команда № 1 Ков'язького НВК (тренер команди Приходько М.М.), ІІ місце посіла команда № 2 Ков'язького НВК (тренер команди Приходько М.М.),  ІІІ місце у команди КЗ "Шарівський  ліцей" (тренер команди Кравченко К.О).    

   В загальнокомандному заліку в старшій віковій групі І місце посіла команда  Ков'язького НВК (тренер команди Приходько М.М.), на ІІ місці команда КЗ "Старомерчицький ліцей"(тренер команди Мазалова О.О.), ІІІ місце у команди КЗ «Валківський ліцей імені Олександра Масельського» (тренер команди Токар С.Г.).

 

Категорія: Гурткова робота | Переглядів: 185 | Додав: Metodist | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Жовтень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0