Субота, 20.04.2024, 13:32
Вітаю Вас Гість | RSS

Валківський районний центр туризму, краєзнавства, екскурсій учнівської молоді

Головна » 2013 » Травень » 7 » «Сокіл» («Джура»)
04:27
«Сокіл» («Джура»)
   

26.04.2013р. на території Валківського районного центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді Валківської районної ради була проведена районна дитячо-юнацька військово-спортивна патріотична гра «Сокіл» («Джура»). В грі взяли участь 9 команд (роїв) із 9 загальноосвітніх шкіл району (Баранівської, Сидоренківської, Валківської, Огульцівської, Високопільської, Старомерчицької, Олександрівської загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів, Валківського ліцею імені Олександра Масельського та Ков’язького навчально-виховного комплексу).

Гра включала в себе 9 етапів: конкурс «Ватра», конкурс «Візитка рою», вікторина із знань історії України та козацтва, конкурс звітів «Добре діло», конкурс з медичної підготовки, змагання з фізичної підготовки та початкової військової підготовки, стройовий впоряд та туристська смуга перешкод.

Кращою в конкурсах «Ватра» та «Візитка рою» виявилася команда Високопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів. В історичній вікторині перемогу здобула команда Ков’язького навчально-виховного комплексу. В конкурсі звітів «Добре діло» І місце зайняла команда Валківського ліцею імені Олександра Масельського. Першість в конкурсі з медичної підготовки посіли команди з Старомерчицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, Ков’язького навчально-виховного комплексу та Валківського ліцею імені Олександра Масельського. Найбільш фізично підготовленою виявилася команда Ков’язького навчально-виховного комплексу. Найкращим стрілком з пневматичної гвинтівки в змаганнях з початкової військової підготовки став Ковальчук Дмитро - учень Високопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів. В змаганнях з індивідуальних дій та дій у складі рою (стройовий впоряд) перемогу здобули команди Валківського ліцею імені Олександра Масельського.та Баранівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів. На туристській смузі перешкод кращими виявилися юні туристи Баранівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

В загальнокомандному заліку перемогу здобула команда Валківського ліцею імені Олександра Масельського, на ІІ місці – команда Ков’язького навчально-виховного комплексу, ІІІ місце у команди Баранівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.
   

 
Категорія: Архів | Переглядів: 1406 | Додав: tsg1970 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0